Постоянна мярка за неотклонение задържане под стража“  за 25-годишен жител

...
Постоянна мярка за неотклонение задържане под стража“  за 25-годишен жител
Коментари Харесай

Ром нападна полицай с мотика

Постоянна мярка за неотклонение " задържане под стража “  за 25-годишен гражданин на старозагорския квартал " Лозенец " ще изиска прокуратурата, написа " Монитор ". Поводът е нахлуване над служител на реда при опит да бъде задържан за кражба от тогавашната постройка на института по метрология на улица " Мусала “ в Града на липите.

Сигналът за незнайни лица, които унищожават стени и крадат железни боклуци от пространствата  е бил признат към обяд на 6 януари. При идване на място униформените от Второ районно управление (на МВР) " Полиция " заварили трима мургави млади мъже, които изнасяли с каруца отпадъчни железа от постройката, където следва да стартират поправки за превръщането й в общежитие за обществено слаби фамилии. При забелязване на служителите на реда двама от крадците създали опит да се укрият в прилежаща улица, а третия блъснал с мотика крайници на единия от чиновниците и съумял да го събори на земята посочи началникът на ръководството Георги Георгиев.

Полицаят е бил откаран в незабавното приемно поделение на УМБАЛ " Проф. доктор Стоян Киркович “, където лекарите установили пръсване на костиците, само че без заплаха за живота. Извършителят е бил открит 10 часа по-късно в жилище на свои родственици и е арестуван в началото за 24 часа по закона за Министерство на вътрешните работи. И тримата мургави крадци са престъпно проявени, формирани с три досъдебно производства за кражба и за посягане на еднообразен служител на реда, оповестиха от прокуратурата.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР